top of page
1.png

Sunday Brunch

Every second and fourth Sunday of the month you can enjoy a delicious brunch with top products from the region.

Finish the week in style, together with family and friends.

Op het menu...

Hapjes/tapas plankje


Voorgerechtjes

Sharing bordjes vlees | vis:
Provençaalse ribbetjes | zoetzure dip
Albondigas | pittige tomatensaus
Calamares | tartaarsaus

 

Sharing sides groenten

Groentefrietjes | homemade ketchup
Provençaalse lookbroodjes | tapenade

Pissaladière


Hoofdgerechtjes op bordjes

Gebraden Provençaalse kip | gemengde seizoenssalade
La Daube Provençaalse stoverij van rund | gepofte krieltjes met bloemenboter

Op vel gebakken zeebaars | ratatouille

​

Dessertbord

Chocolademoelleux  | crumble | vanille-ijs

​

​

De voorgerechten zijn om te delen / zie het als een buffetje in het midden van de tafel.

De hoofdgerechten worden per persoon opgediend aan tafel (3 individuele bordjes per persoon).

​

Prijzen menu:
€55/persoon - €34/kind (lagere school) - €8/kleuter
Prijzen all-in tem dessert:

cava / wijn / bieren / frisdranken en water / koffie):
€70/persoon - €42/kind (lagere school) - €14/kleuter

​
RESERVATIE IS VERPLICHT
2.png
bottom of page